Preview Mode Links will not work in preview mode

Radio Mama

Apr 29, 2019

Onvoorwaardelijk ouderschap, oftewel: niet straffen of belonen. Hoe werkt dat? Hoe stel je dan grenzen?

Communiceren, communiceren, communiceren!

In deze aflevering heb ik Maja Vande Velde te gast. Zij is germaniste, heeft twee hoogbegaafde kindjes en is zich gaan specialiseren in communicatie met kinderen. Ze geeft...


Apr 22, 2019

In deze achtste aflevering heb ik Rolinde Demeyer te gast. Zij is diƫtiste en lactatiekundige en schreef het boek "Blij koemelkvrij". Ze komt vertellen over starten met vaste voeding, moeilijke etertjes en koemelkallergie.


Apr 15, 2019

In deze aflevering bel ik met Melanie Visscher, auteur van het boek 'Wat baby's nodig hebben'. Ik heb het met haar over een onderwerp waar veel jonge ouders mee zitten: slapen. Wat is het natuurlijk slaappatroon van jonge kinderen? Als je baby niet doorslaapt, hoe komt dat dan en wat moet je daar nu mee?


Apr 8, 2019

In deze aflevering heb ik draagconsulente Nele Allaert te gast. Zij komt vertellen over de voordelen van dragen van baby's en kleine kinderen. 


Apr 1, 2019

In deze vijfde aflevering van Radio Mama heb ik Hanne Luyten te gast. Zij is mama van drie en schrijfster van het boek #nietaankindengezinverklappen. Ze noemt zichzelf een loedermoeder.